Deși toată lumea răspunde un pic diferit și în funcție de vârsta lor, iată câteva răspunsuri pe care le-au dat bărbații în primele luni de utilizare a produsului SizeMax:

* LUNA 1:

Veți primi acces la uimitorul program de exerciții îndată ce comandați produsul. Vă încurajăm să învățați și să începeți să practicați imediat tehnicile și exercițiile. Aproape toată lumea care ia pastile SizeMax și începe să practice exercițiile experimentează primele creșteri ale libidoului, încredere în sine și o tărie îmbunătățită a erecției în prima lună. Pregătiți-vă, de asemenea, și pentru complimente din partea partenerei, care va remarca cu siguranță atenția dumneavoastră mărită și răspunsul sexual mai puternic.

* LUNA 2:

Mulți clienți raportează o senzație remarcabil mai plină și mai “cărnoasă” la erecții în cea de-a doua lună, Cu senzații excitante noi și sensibilitate mărită. Probabil că veți produce mai multă spermă și veți putea face sex un timp mai îndelungat, și veți avea încredere pentru a vă concentra pe tehnici și mișcări noi, deoarece vă concentrați mai puțin pe șansele de a ejacula prematur sau pe lipsa erecției în timpul sexului. Partenerele încep să observe diferențe MARI atât în aspect cât și în senzații în timpul relațiilor sexuale, și adesea răspund cu propriul lor libido crescut deoarece sexul devine mai plăcut pentru ele.

* LUNA 3:

sizemax.ro Pe parcurs ce regimul dvs. continuă, veți descoperi un control și mai mare, o sensibilitate și mai consistentă și timp de excitare mai rapid. În luna a treia sau mai repede, volumul spermei ejaculate este crescută în mod semnificativ și orgasmele sunt mult mai puternice și prelungite. Partenerele spun că găsesc volumul suplimentar de spermă excitant atât din punct de vedere vizual cât și psihologic.

* LUNA 4:

Vă simțiți ca un bărbat nou fiindcă toate grijile despre performanța sau plăcerea sexuală sunt într-adevăr de domeniul trecutului. Vă simțiți ca și cum v-ați afla la un nou nivel de plăcere, deoarece calitatea erecției este incredibilă, senzațiile sunt electrizante pozitiv, cantitatea ejaculată vă face să vă simțiți ca un star porno, iar noul dvs. grad de control a făcut ca încrederea și plăcerea dvs. să fie peste limitele superioare. De aici, tot ce aveți nevoie pentru a menține înălțimea performanțelor pe care le atingeți este o singură pastilă pe zi. Sunteți mai bun ca niciodată.


Încrederea și performanța sexuală pe care le-ați câștigat vor reflecta o nouă imagine de sine, mai pozitivă. Și nu uitați, sistemul SizeMax este recomandat de specialiștii în plante și este garantat 100%.


Se administrează 2 tablete zilnic, pe nemâncate, cu un pahar de apă. Se poate lua în plus 1 tabletă cu 60 de minute înainte de activitate sexuală.


Dacă urmați tratamentul timp de 4 luni încontinuu, rezultatele obținute nu se vor pierde.

SizeMax