SATISFACȚIE 100%, GARANȚIE BANII ÎNAPOI 100%!

Cumpărând acest produs beneficiați de garanţia 100%.

Cumpărați, testați şi dacă nu corespunde cu așteptările Dvs, vă dăm banii înapoi – fără întrebări!

Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de produs chiar din prima zi, aşa că avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră!

Cumpărați pachetul pentru 4 luni a produsului SizeMax de la noi, încercați produsul timp de 30 de zile, în cazul în care efectele nu sunt cele urmărite de dumneavoastră, puteți să ne trimite-ți înapoi produsele consumate de dumneavoastră împreună cu produsele nedesfăcute, însoțit de o cerere de returnare a baniilor, iar noi vă vom restituii suma cheltuită în maxim 30 de zile.

DE UNDE STIȚI CĂ SUNTEȚI ELIGIBILI SĂ PRIMIȚI BANII ÎNAPOI?

Dacă nu sunteţi sigur că sunteţi eligibil pentru returnarea banilor, mai citiţi o dată secțiunea de mai sus. Sau, mai simplu, vă răspundem noi: DA, sunteți eligibil.

NU E ȚEAPA? UNDE SUNT SCRISUL MĂRUNT ȘI CLAUZELE ASCUNSE?

În primul rând, suntem o firmă serioasă, existentă de mai multe de 15 ani pe piață (SC Maxmed Depo SRL, J19/268/2012, RO30328647). Este o chestiune de reputație: nu ne permitem să-i înşelăm pe clienţii noştri. Ştim şi noi că zvonurile negative se răspândesc cel mai repede. Vă garantăm că nimeni nu are nicio plângere legată de firma noastră, pentru că facem totul astfel încât clienţii noştri să fie mulţumiţi 100%.

Nu există clauze ascunse, litere mici, steluţe sau orice altceva care v-ar putea împiedica să vă primiţi banii înapoi. Cum ne permitem acest lucru, cum ne protejăm? Simplu. Dacă un client de-al nostru își cere banii înapoi, noi nu mai acceptăm comenzi de la acest client în viitor. Evident, dacă nu este mulţumit, de ce ar mai vrea să comande în continuare?

CE SĂ FACEȚI DACĂ DORIȚI SĂ VĂ CEREȚI BANII îNAPOI?

Pregătiți un colet: scrieți o cerere (cu mâna sau cu calculatorul), care să conţină neapărat numele dvs complet şi adresa la care ați primit comanda (asigurați-vă că vă vom recunoaşte ca şi clientul nostru) şi cererea dvs de despăgubire. Puneți în colet cutiile Sizemax deschise şi nedeschise (trebuie să ne trimiteţi TOATE cutiile comandate). Trimiteți-ne coletul prin poştă sau curier pe costul dvs. Dacă puneți cu plată la destinatar (adică la noi), vom refuza coletul. Nu trimiteți cu ramburs, că vom refuza coletul automat! Adresaţi coletul către Departamentul de garanţii, adresa poştală:

SC Maxmed Depo SRL, Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor, nr. 2, judeţul Harghita

În maximum 30 de zile de la data primirii coletului, vă veţi primi banii înapoi printr-un mandat poştal sau virament bancar.

Garanţia este valabilă doar la prima comandă şi într-un termen de 30 de zile.

Totuşi, dacă aveţi întrebări referitoare la garanţie, nu ezitaţi să ne contactaţi.

SizeMax