Secretul pastilelor SizeMax rezidă în ingredientele lor naturale proaspete și eficiente, găsite numai în formula noastră. Această combinație de extracte pure și de substanțe nutritive, în această calibrare precisă, nu se poate găsi nicăieri altundeva!

Nu uitați – ingredientele din plante sunt puternice și eficiente, dar NUMAI dacă sunt proaspete, pure și robuste. Plantele bătrâne sau procesate necorespunzător sunt nefolositoare și reprezintă o pierdere de bani. De aceea, noi le folosim pe cele mai bune și garantăm prospețimea și eficiența la standarde stricte de inspecție.

Nitrilus

NitrilusComponenţa vegetală a produsului Eurycoma longifolia a dovedit în unele studii efectuate la Universitatea de Ştiinţe din Malaezia o semnificativă îmbunătăţire a motivaţiei sexuale.

Carthamus tinctorius

Şofrănelul este vasodilator, ceea ce înseamnă că lărgeşte vasele de sânge pentru a încuraja un flux sanguin mai mare. Carthamus tinctoriusCu alte cuvinte, poate creşte fluxul sanguin către penis, având ca efect o erecţie mai puternică. Această dilatare a spaţiilor vasculare ale penisului reduce evacuarea sângelui, susţinând astfel durata erecţiei. Pe lângă aceasta, şofrănelul conţine acizi graşi Omega-3, despre care se ştie că reduc şansele de boli cardiace.

 

Momordica charantia

Momordica charantiaÎn afara faptului că reprezintă un ajutor incredibil pentru persoanele diabetice, s-a demonstrat că Momordica reduce grăsimea din corp, crescând astfel nivelul de testosteron. În plus, constituie o sursă fantastică de vitamina C, precum şi de proteine, care se pare că promovează activitatea anti-HIV.

Apigenin si Phyllanthus emblica

Apigenin şi Phyllanthus emblicaApigeninul este un bioflavonoid din citrice, folosit în prevenirea şi tratarea cancerului. Amla este cea mai bogată sursă de vitamina C din lume. Bioflavonoizii, precum apigeninul, sunt consideraţi a funcţiona sinergic cu vitamina C în menţinerea sănătăţii vaselor de sânge.

 

Terminalia arjuna

Terminalia arjunaFolosită în principal pentru susţinerea sistemului cardiovascular, arjuna este o componentă importantă a unui stil de viaţă sănătos. Reglând atât presiunea sanguină, cât şi ritmul inimii, planta acţionează ca tonic general, ceea ce favorizează evident timpul actului sexual.

Cordyceps sinensis

Cordyceps sinensisSporeşte producţia de testosteron, hormonul direct responsabil de dezvoltarea şi menţinerea apetitului sexual la bărbaţi.

 

Zinc

ZincZincul ajută la mobilitatea şi calitatea spermei. El este, de asemenea, foarte important în metabolismul testosteronului.

 

Ganoderma lucidum

Ganoderma lucidumCreşte rezistenţa şi energia, având în plus proprietăţi antialergice, antiinflamatoare, antivirale, antibacteriene şi antioxidante. Reishi creează o stare de bine, înviorează spiritul şi creşte vitalitatea. Beneficiile ciupercii Reishi se văd perfect în dormitor.

 

Cinnamomum cassia

Cinnamomum cassiaEste un puternic antioxidant şi antidiabetic și se foloseşte deseori în produsele destinate întăririi sistemului imunitar.

 

Curculigo latifolia

Curculigo latifoliaPlanta este un afrodiziac sigur şi natural, folosit în medicina ayurvedică şi în medicina chineză tradiţională. A fost proclamat deseori ca alternativă naturală la medicamentele pentru potenţă.

 

Asparagus racemosus

Asparagus racemosusAcţionând ca un tonic general, Shatavari este folosit de către bărbaţii care suferă de debilitate sexuală şi impotenţă. În plus, are efect calmant asupra sistemului nervos şi capacitatea de a stabiliza greutatea corporală.

 

Zumerin™

Zumerin™O formulă din plante (Tribulus terrestris şi Chlorophytum borivilianum) care creşte eliberarea de oxid nitric, ceea ce poate prelungi erecţiile prin vasodilatarea la nivelul penisului. Zumerin creşte producţia de testosteron, optimizând astfel actul sexual.

 

Fucus vesiculosus

Fucus vesiculosusFucus vesiculosus promovează sănătatea tiroidei, reduce nivelul colesterolului şi riscul de ateroscleroză, diminuând şi starea de oboseală. O tiroidă sănătoasă întăreşte metabolismul, făcându-l mai eficient. Metabolismul sănătos este parte integrantă atât a îmbunătăţirii erecţiei, cât şi a bunăstării sexuale.

 
SizeMax